Tickless Horse – Ultrahangos Kullancs riasztó

9 900 Ft

4 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: TICK105BE Kategória: Márka:

Leírás

Kis eszköz – Nagy hatás.

Lovak és pónik számára kifejlesztett, vegyszer- és illatanyag-mentes kullancsriasztó.Hatékonyan távol tarthatja a kullancsokat és bolhákat, hogy a lovaglás örömét semmi se zavarhassa meg.

A TICKLESS Horse segítségével szabadon nekivághat a természetnek: a készülék hatékonyan elriasztja a kullancsokat és bolhákat, veszélyes vegyi anyagok nélkül. Az egyszerűen használható, apró kis szerkezet a lófelszerelésre illesztve 9-12 hónapon keresztül távol tartja az élősködőket, hogy Ön és lova gondtalanul élvezhesse a természetet. A TICKLESS Horse ideális megoldás az élősködők ellen. Az ultrahangos készülék impulzusai érzékelhetetlenek az ember és a lovak számára, de a kullancsokat és bolhákat zavarják a tájékozódásban, ily módon tartva őket távol. Hatósugara kb. 3 méter. Elsődlegesen megelőzésre szolgál. Környezetbarát, nem tartalmaz vegyszereket vagy illatanyagot, így csikókon, idős, beteg vagy vemhes állatokon is biztonságosan alkalmazható.

Használata:

Rögzítse a ló tarkószíjára vagy a nyeregre úgy, hogy a készüléken a rács szabadon maradjon. Húzza ki a nyelvecskét a termék aktiválásához. A bekapcsolást 4 piros villanás jelzi. A gomb egyszeri megnyomására felvillanó LEDdel bármikor ellenőrizheti a működést. A hatékony működéshez a készüléknek folyamatosan a lóra rögzítve kell lennie.

Raktáron:

2 db bézs színű

2 db barna színű

További információk

Tömeg2 kg
Szín

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tickless Horse – Ultrahangos Kullancs riasztó” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.