Matricák

Matricáinkat többnyire autók és lószállítók dekorálásához terveztük, de bármilyen felületre felragaszthatóak.

A grafikákat 3M tipusú fóliából készítjük, melynek ragasztója nem károsítja a jármű fényezését és maradéktalanul eltávolítható róla.

Matricáink vásárlásakor 5 féle méretből és színből választhatnak (10x15, 20x30, 25x45, 30x60, 47x90, fekete, fehér, piros, kék, zöld).

Milyen felületre ragasztható a Matrica?

Járművek fényezett vagy üveg felületeire ajánljuk felragasztani, mert a műanyag részeken megtapad de nem marad tartósan rajta.

Feltudom ragasztani egyedül is?

Bárki egy kis odafigyeléssel és kézügyességgel meg tudja oldani. Kérdés esetén ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol Önöknek.

Hogyan tudom levenni?

A matrica könnyebb eltávolítás érdekében hajszárítóval melegítsük és folyamatosan húzzúk le a jármű felületéről.

A Matrica felragasztásának lépései:

1. A jármú matricázásához a legideálisabb hőmérséglet 10- 20 C fok között van. Amennyiben hidegebb az idő a atrica merevvé válik nehezen ragad, melegebb időben (tűző napon) viszont lágy lesz a matrica és nagyon gyorsan ragad a felületre utólag nem pozícionálható.Tisztítsuk meg a jármű ragasztani kívánt felületét, távolítsunk el minden szennyeződést (por, zsír), és töröljük szárazra.

2. Fektessük a matricát egy vízszintes, kemény és sima felületre. A vastagabb védőréteg lefelé legyen. A motívum alakját követve simítsuk rá a tetején található vékony fóliaréteget.

3. Távolítsuk el az alsó, vastag védőréteget, így a tetoválás szabaddá válik, vigyázzunk, hogy a ragasztós felületet ne érje por, szennyeződés.

4. Spricceljünk vizet egy szoba párásítóval a jármű felületére, utánna helyezzük fel a matricát ragasztós felével a vízes felület segít megfelelő helyzetbe igazítani a matricát. Műanyag lap ( hitelkártya , telefonkártya ) segítségével simítsuk teljesen rá. Bizonyosodjunk meg róla, hogy a felület teljesen sima, és légbuborék mentes. Hajszárító segítségével a vízet teljesen szárítsuk ki a matrica alól.

5. Válasszuk le a védőréteget: a védőfóliát egyik sarkánál megfogva egyenletesen húzzuk le lehetőleg minél élesebb szögben tartva.

A járművet 48 órán keresztül ne mossuk le, a továbbiakban a matricás részen kimélőbben mossuk a felületet előfordulhat, hogy gépi mosóban a matrica széle felpördülhet.

Eredmény: 1 - 9 / 85
1 / 10 oldal
1 / 10 oldal